Voordeelpakketten Roast'n Toast

Voordeelpakket

Grotere hoeveelheden, voordeliger inkopen

Grote afnemers bedienen we bij Roast'n Toast heel graag. Zo graag zelfs dat we bij een afname van 10 kilogram koffiebonen én een betaling van de door jou bestelde koffiebonen binnen 6 dagen er gratis één kilo bij doen. Dan krijg jij 11 kilogram koffie, maar betaal je er slechts 10. Ideaal voor op kantoor, of gewoon als je thuis veel koffie drinkt. Bestel dus snel 10 kilogram koffiebonen, betaal binnen 6 dagen, en geniet van jouw gratis extra kilo koffie.

Offerte aanvragen
×
Koffie voor de horeca

Roast’n Toast

Koffie voor de horeca

Ook voor de horeca bieden wij voordeelpakketten aan, zodat je groter kunt inkopen. Jouw café, koffiebar of restaurant kan dan gebruik maken van onze direct trade koffiebonen. Zo serveer jij de lekkerste én eerlijkste koffie aan al jouw klanten.

Vraag offerte aan

Koffie voor kantoor

Roast’n Toast

Koffie voor kantoor

Op de werkvloer is koffie hét middel om de zaken levendig te houden. Het start een gesprek, het begeleidt meetings met klanten en collega’s, en het zorgt ervoor dat je scherp blijft tijdens je werk. Daarom kun je voor op kantoor voordeelpakketten van Roast’n Toast bestellen.

Vraag offerte aan

Koffie voor thuis

Roast’n Toast

Koffie voor thuis

Als je dan eindelijk een momentje voor jezelf hebt en lekker thuis bent, wil je natuurlijk wél goede koffie kunnen drinken. Een voordeelpakket koffie voor thuis zorgt er dan voor dat je eigenlijk nooit zonder zit. Dat is wel zo prettig!

Vraag offerte aan

Roast en toast review koffie

Review sterren

Een bijzondere en unieke koffie

“Beste koffie die ik op heb. Alleen een klein probleem het moment dat u deze koffie drink is het kopje koffie nergens anders beter. Perfecte bonen ambachtelijk gemaakt. Ik ben fan!!!”