OVER ROAST ‘N TOAST

Informatie over Roast ‘n Toast

De eerste micro-koffiebranderij van Veenendaal.
Voor dagelijks vers gebrande specialty koffiebonen kunt u bij ons terecht. De koffiebonen van Roast ‘n Toast zijn van de beste kwaliteit, vers, en biologisch!

Roast ’n Toast werkt met 100% handgeplukte koffiebonen die rechtstreeks van de plantage aan ons worden geleverd, waarna wij ze in onze branderij branden. Het brandproces van koffie is een kunst. Er is veel ervaring nodig om de juiste temperatuur en tijdsduur te vinden. Hierdoor zijn onze gebrande bonen van uitstekende kwaliteit en smaak door de ervaring van onze meesterbrander Aart.

Aart, eigenaar en meesterbrander van koffiebranderij Roast ’n  Toast in Veenendaal is groot liefhebber van goede koffie. Daarom is hij sinds 2015 zijn eigen branderij midden in Veenendaal gestart.

Roast ’n Toast is leverancier aan restaurants, bedrijven en particulieren. Wij importeren de koffiebonen rechtstreeks van de plantages naar Nederland. Dit is uiteraard 100% slavernij-vrij en duurzaam. Doordat wij een kleine branderij zijn leveren wij aan ieder die interesse heeft.

Wilt u meer informatie over ons of over onze producten? Of wilt u graag eens langskomen en zelf het brandproces ervaren?

Neem dan contact op via: info@roastntoast.nl of bel naar : (06) 5074 8705

Roast ‘n Toast, Kazemat 37a in Veenendaal.

Openingstijden:
maandag tot en met donderdags van 8:30 tot 16:30 uur
vrijdag , zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

0vfKia5g