Onze koffiebonen

Direct trade koffie

Onze koffiebonen

Bonen uit Colombia, Ethiopië, Brazilië en zelfs uit Indonesië: bij Roast'n Toast hebben we het voor je. De lekkerste koffiebonen komen namelijk uit meerdere gebieden, wereldwijd. Dankzij het direct trade principe zorgen wij er ook nog eens voor dat de boeren het geld direct krijgen, én dat ze een eerlijke prijs ontvangen voor hun handelswaar. Zo kun jij ongestoord genieten van een (h)eerlijk kopje koffie.

Offerte aanvragen Voordeelpakket
×
Koffiebonen uit Colombia

Roast’n Toast

Koffiebonen uit Colombia

Van de op één na grootste koffieproducent ter wereld bieden wij de Supremobonen en Excelsobonen aan. Het gewas groeit op zo’n 1200 – 2000 meter boven zeeniveau en zorgt voor een zoet, fruitig aroma. Hierdoor heeft de koffie een noot- en karamelachtige smaak.

Vraag offerte aan

Koffiebonen uit Brazilië

Roast’n Toast

Koffiebonen uit Brazilië

De Braziliaanse koffiebonen komen in verschillende soorten, maar één van de klassiekers is de yellow bourbon. Een zachte, zoete smaak, veel body en een chocolade-achtige afdronk maken de koffie ideaal voor elk moment van de dag.

Vraag offerte aan

Gold Lustre Coffee

Roast’n Toast

Gold Lustre Coffee

Roast’n Toast is gespecialiseerd in het fabriceren van exclusieve koffiebonen. De gouden, vergulden koffiebonen kunnen gewoon in je espressomachine en zijn verkrijgbaar op aanvraag. Er zijn verschillende soorten koffiebonen die verguld kunnen worden.

Vraag offerte aan

Koffie zoals het hoort

Direct trade koffie

Koffie zoals het hoort

Roast’n Toast, de eerste micro-koffiebranderij van Veenendaal. U kunt bij ons terecht voor dagelijks vers gebrande koffiebonen. Met bonen uit Ethiopië, Colombia en Brazilië hebben wij voor ieders smaak iets. De koffiebonen van Roast’n Toast zijn van de beste kwaliteit, vers en biologisch.

Vraag offerte aan

Koffie review

Review sterren

Een bijzondere en unieke koffie

“De gouden koffie van Roast’n Toast is bijzonder om te serveren en bijzonder om te drinken. Heerlijke, direct trade koffie.”