Onze koffiebonen

Direct trade koffie

Onze koffiebonen

Bonen uit Colombia, Ethiopië, Brazilië en zelfs uit Indonesië: bij Roast'n Toast hebben we het voor je. De lekkerste koffiebonen komen namelijk uit meerdere gebieden, wereldwijd. Dankzij het direct trade principe zorgen wij er ook nog eens voor dat de boeren het geld direct krijgen, én dat ze een eerlijke prijs ontvangen voor hun handelswaar. Zo kun jij ongestoord genieten van een (h)eerlijk kopje koffie.

Offerte aanvragen Voordeelpakket
×
Colombia Supremo-Excelso koffie

Roast’n Toast

Koffiebonen uit Colombia

Van de op één na grootste koffieproducent ter wereld bieden wij de Supremobonen en Excelsobonen aan. Het gewas groeit op zo’n 1200 – 2000 meter boven zeeniveau en zorgt voor een zoet, fruitig aroma. Hierdoor heeft de koffie een noot- en karamelachtige smaak.

Vraag offerte aan

Koffiebonen uit Brazilië

Roast’n Toast

Koffiebonen uit Brazilië

De Braziliaanse koffiebonen komen in verschillende soorten, maar één van de klassiekers is de yellow bourbon. Een zachte, zoete smaak, veel body en een chocolade-achtige afdronk maken de koffie ideaal voor elk moment van de dag.

Vraag offerte aan

Horeca kantoor of lekkere koffie thuis

Roast’n Toast

Horeca, kantoor, of gewoon lekkere koffie thuis?

Koffiebranderij Roast ‘n Toast levert de lekkerste koffie op bestelling! U kunt bij ons vers gebrande koffie kopen, eventueel gemalen voor uw eigen koffiemachine. Weet u niet wat voor soort koffie u het lekkerst vind? Bij Roast ‘N Toast kan u proefpakketjes bestellen. Momenteel hebben wij de volgende koffiesoorten in huis: klik hier om deze te bekijken.

Vraag offerte aan

Koffie zoals het hoort

Direct trade koffie

Koffie zoals het hoort

Roast’n Toast, de eerste micro-koffiebranderij van Veenendaal. U kunt bij ons terecht voor dagelijks vers gebrande koffiebonen. Met bonen uit Ethiopië, Colombia en Brazilië hebben wij voor ieders smaak iets. De koffiebonen van Roast’n Toast zijn van de beste kwaliteit, vers en biologisch.

Vraag offerte aan

Roast en toast review koffie

Review sterren

Een bijzondere en unieke koffie

“Beste koffie die ik op heb. Alleen een klein probleem het moment dat u deze koffie drink is het kopje koffie nergens anders beter. Perfecte bonen ambachtelijk gemaakt. Ik ben fan!!!”