Koffiemachines

Direct trade koffie

Onze koffiemachines

Om de (h)eerlijke koffiebonen te kunnen verwerken tot een kop koffie heb je natuurlijk een machine nodig. Ook een goede koffiemachine vind je bij Roast'n Toast. Met een aanbod variërend van espressomachines tot pistonmachines hebben wij de machine die past bij jouw koffiesmaak. Bekijk snel ons aanbod in koffiemachines en kies de machine die voldoet aan al jouw wensen. Dan leveren wij ‘m bij jou thuis af!

Offerte aanvragen Koffiebonen
×
Espressomachines

Op kantoor én thuis

Espressomachines

Machines van onder andere WMF zijn geschikt voor kantoor én thuis. Je hoeft alleen de bonen bij te vullen en te zorgen dat de machine over genoeg water beschikt. Vervolgens druk je op de knop en maakt de machine een lekkere kop koffie.

Vraag offerte aan

Roast’n Toast

Direct trade koffie

Pistonmachines

De lekkerste koffie

Pistonmachines

Met name voor horecagelegenheden is een pistonmachine dé oplossing om de lekkerste koffie te zetten. Door jouw klanten een kop uit een pistonmachine aan te kunnen bieden, kun je je onderscheiden van horecazaken met een simpeler apparaat.

Vraag offerte aan

Filtermachines

Makkelijk in gebruik

Filtermachines

Voor thuis kiezen mensen vaak ook voor filtermachines. De reden? Het is erg gemakkelijk om hier een kop koffie mee te zetten. Je hoeft alleen het filter in de machine te doen en het waterreservoir op peil te houden. Vervolgens krijg je snel een verse kop koffie.

Vraag offerte aan

Onze leveranciers

Roast’n Toast

Onze leveranciers

Onze leveranciers staan altijd voor ons klaar en denken met ons mee om jou de beste koffie aan te kunnen bieden. Op die manier zorgen we er bij Roast’n Toast voor dat zowel de boeren als de klant tevreden zijn.

Vraag offerte aan

Roast en toast review koffie

Review sterren

Een bijzondere en unieke koffie

“Beste koffie die ik op heb. Alleen een klein probleem het moment dat u deze koffie drink is het kopje koffie nergens anders beter. Perfecte bonen ambachtelijk gemaakt. Ik ben fan!!!”